Om tre månader

on

2013-07-09_mer_thailand (131 av 189)

 

Idag är det exakt tre månader tills vi kommer ha vår första dag på semestern (vi åker visserligen dagen innan, men resan försvinner ju). Tre ynka månader. En helt underbar vår framför oss, riktigt roliga utmaningar för mig på jobbet med en ny tjänst (det kanske jag aldrig ens berättat?) och otroligt härliga planer som är gjorda.

I år blir sista sommaren vi kommer åka iväg på det här sättet, nästa sommar är det Sverige som gäller. Allting har sin tid, vi bor i ett land man inte ska glömma att utnyttja när man har möjlighet även om långväga resor också har sin charm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.