Vad räknas egentligen som ett pass?

on

Okej, så om jag är helt ärlig så har jag tappat räkningen på hur många pass jag hunnit med på den här sidan av året men jag ligger på runt tjugotalet. Det här med pass är ju också lite intressant, för vad räknas egentligen som ett pass? En del anser att man måste ta ut sig helt, andra tycker att det räcker med en kvarts intensiv träning, en tredje har en helt annan bild.

2014-03-16

Idag var vår hall dubbelbokad när vi skulle ha derbyträning, vilket innebar att vi fick slänga igång en uppvärmning utomhus istället i väntan på yta. Jag fick dock maska rejält tack vare skönt stumma ben från gårdagen. På skates kändes det lite bättre, jag hann jobba en del med konditionen och explosivitet. Två av mina inte starkaste ämnen. 

För mig är ett pass där jag är ombytt, där jag aktivt arbetar med valfri del av min kropp under minst 20 minuter. Ett pass för mig är helt enkelt något som jag känner att jag drar nytta av, en aktivitet som gynnar min kropp. Ett enskilt pass kan vara en kort stund pilates eller så kan det vara ett tre timmars pass med roller derby. För egen del, med rätt många långa träningar numera vore det kanske mer intressant att logga antalet träningstimmar. För de är betydligt fler än 20. Mer än det dubbla faktiskt.

Vad är ett pass för dig? 

3 Comments Add yours

 1. Tänker som du, ett pass är när man är ombytt och har för avsikt att träna och blir “varm” 😉

  Like

  1. alfva says:

   Jag blir iofs varm bara av att dra fram dammsugaren. Men det kanske inte gills? 🙂

   Like

 2. Om jag aktivt tar på en sport-bh för att utöva aktivteten så är det ett pass.
  Dvs, promenad på kvällen rakt av =inte ett pass. Tar på sport-bh (och övriga bra kläder) och går en lång snabb promenad = ett pass.
  Haha 🙂
  Men visst är 20 minuter yoga ett helt pass mer än inget alls!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.