Hard Rock Café och en Sweet Chipotle Chicken Salad

on

2014-03-27 (23 av 30) 2014-03-27 (24 av 30)Visst berättade jag väl att vi hade hittat till Dolores häromdagen? Den där schyssta kaliforniska varianten på burritos, men som även lyckades skramla fram en grym kycklingsallad för en femtiolapp (som synes ovan). Igår körde jag repris på själva salladen, om än i annat format på Hard Rock Café där vi tog skydd mot molnen och det trista vädret. Min premiär för en Cobbsalad – jag har hört dem beställad om och igen på filmer, i serier men aldrig tänkt på vad den faktiskt innehåller i verkligheten. Just nu var den perfekt, grillad kyckling, avokado, tomater, bacon, cheddarost, kokt ägg och grönsallad. Till det en himmelsk (onyttig) ranchdressing. Såklart inte för någon ynka femtiolapp, men det gled ner fint i magen ändå. Avslutade kvällen gjorde vi på ett annat riktigt skönt ställe, men det får ni höra om sen.

För trots den här magen som verkar tycka att nu är en ypperlig tidpunkt att leka IBS skov grande (vilket jag för övrigt inte alls håller med om) så ska vi minsann se till att få ut det sista av vårt dygn i Tyskland. På agendan står museum, galleri och promenad.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.