Lieu

on

I Berlin alltså, för restaurangen heter så, är en av de riktigt bra vietnamesiska ställena som finns. För där det i Sverige kryllar av thaimat finns här vietnamesisk dito. Igår hoppade vi in på just Lieu in Berlin på Kurfurstenstrasse, bara en kort promenad från hotellet Berlin, Berlin.20140329-203526.jpg

Helt klart ett riktigt bra val, jag hade det på känn eftersom de var högt rankade hos Tripadvisor, men hade kanske inte förväntat mig att gå därifrån riktigt så nöjd. Jag valde en rätt som smakmässigt liknar King Pao Chicken men åt det mildare hållet och utan cashewnötter, men som istället var helt magisk i gommen. Bra val från mitt håll, E gick på en lite mer spicy rätt med biff som kanske inte höll riktigt vad den lovade på skalan av stärka men som var grym. Hett tips om du letar mat i Berlin och vill ha asiatiskt alltså!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.