Home Sweet Home

on

Det bästa efter resor måste ju ändå vara när man får komma hem och sortera alla intryck, ladda upp sig för kommande vecka och helt enkelt vara med de finaste igen. Idag hämtade vi upp ungarna från mormor och morfar utanför Ikea i Västerås, halvvägs för oss båda nämligen från Arlanda och de här barnen har såklart varit saknade. Vår flygresa hem med Air Berlin var grym, fräscht plan och en “sweet bun” till frukost (avrådes starkt då den innehöll russin). Ikea till lunch en söndag var betydligt lugnare än jag hade föreställt mig, barnen åt – jag åt och ikväll avslutar vi med ännu mer utemat. Imorgon kommer matkassen och får oss på fötter ett tag.

2014-03-27 (19 av 30)Eftermiddagen har sen gått åt att plocka upp, städa undan och röja lite inför veckan som kommer. Varför blir det alltid kaos? Vårstädning behövs. En annan dag. Nu är energin slut för den här veckan, påfyllning alldeles strax med (vad jag hoppas är) en magisk panengcurry från thaikiosken i Eknäs och sen ett varmt bad för både barn och mig. Jag har en hög med tidningar att läsa igenom, jag har en inflammerad axel att ta hand om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.