Dags att välja lag – Zombies eller Slayers?

on

Om en månad ska vi freshiesar tilldelas ett lag inom Royals, jag börjar bli nervös. Inte bara för att det är dags att känna sig “med” på riktigt utan också för att jag dessutom behöver börja komma på ett namn. Ni vet, derbynamn är nämligen precis sådär coola och klockrena som jag väldigt sällan känner mig. Men jag måste ju ha ett.

Lagen? Jo, inom Royals finns nämligen fyra (fem om man räknar med The Army där de bästa av de bästa spelar) lag med olika inriktning, varav två av dem känner jag spontant att det inte är min lott i livet – Brass Knuckle Harlots (pga boutar i korsett) och Cougar Sluts (pga leopardmönster cirka överallt – den som känner mig vet att jag AVSKYR leopard nästan lika mycket som kattjäveln). Sen finns det alltså ytterligare två lag som är de två jag känner att jag närmast ligger till hands – nämligen Rottin’ Rollers (aka Zombies) och Slayer Sisters (jag blir rädd bara jag hör namnet).

Själva tilldelningen går nämligen till så att man får välja ett lag man allra helst inte vill hamna i och ett lag man helst vill hamna i. I valet mellan korsett och leopard vinner ändå Harlots och får vara med i själva lottningen mellan lagen. När det gäller favoriten? Jag måste nog just nu säga Slayers eftersom snorgrönt helt enkelt inte är en färg som klär mig. Fast jag skulle ändå gärna vilja vara en Zombie. Tror jag.

Men namn då? Där är det värre. För varje namn inom derby ska vara sitt eget, man får inte kopiera för likt någon annan och det ska helst kännas bra. Som något jag kan stå för. Jag måste nog klura vidare på den fronten. Eventuella förslag mottas med innerlig glädje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.