Morgonpigg? Jag?

on

Så himla mycket motsatsen egentligen, men har man lovat kollegor att vara på plats tidigt så har man ju. Dessutom måste jag ju faktiskt det, annars har jag inte en vettig chans att hinna med mina timmar på en dag. Så ja, jag var tidigt ute imorse. Alldeles för tidigt om du frågar min kropp och mitt huvud.

bild

Däremot var jag inte tidigt i säng. En del veckor har vi nämligen sena träningar, så pass sena att jag egentligen borde sova redan när jag kommer hem. Inte sätta mig och äta kvällsmål och varva ner. Men det är ju bara värt det för att det är så grymt jäkla skoj.

Igår kväll körde vi en massa övningar med kroppskontakt, att ta sig förbi en motspelare/vägg genom att gå på trucksen eller tåstoppen (när ska jag komma ihåg att sänka mina?!) och sen testade vi mängder med varianter av att komma åt och bumpas med rumpan. Roligt som tusan, men just idag satt inte mycket för min del – jag kände mig skakig på skatesen, tyckte in att de satt bra alls och hade svårt att få upp rullet. Nåja, alla dagar är ju inte perfekta. När vi skulle göra knäslides hade jag dessutom problem att ta mig ner på det vänstra av någon anledning, nu känner jag att det ömmar lite. Det tycker jag att det ska sluta med. Genast.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.