Derby: Snart kommer mina kulor!

on

Visst berättade jag för ett tag sen om mina funderingar kring det här att uppgradera mina innehjul? Jo, jag velade då mellan Atom Jukes HP och Radar Bullets, en fight som jag lät Bullets vinna tack vare grymma recensioner, bra pris och snygga färger (det allra viktigaste). Tanken var ju att trampa in på Quads när vi ändå var i Berlin, men jag fick ju bittert lämna de tankarna vid en stängd dörr och hänvisning till att de åkt till Leeds en dag tidigare än annonserat. Nåja, det finns ju faktiskt ett internet och den här veckan har ju varit aningen bra upplagd för de gamla hjulen. Dessutom körde vi träning i Skanskvarnsskolans hall igår, vilket är en riktigt hal hall till och med på mina Flatout 88As som alltså är mjukare (och har bättre grepp) än kombinationen på 91A/93A som jag nu beställt.

Radar_Bullet.jpg

 

Rosa och lila blir alltså mitt signum framöver. 

Sanningen är den att jag egentligen behöver köpa nya knäskydd också, för de jag har är aningen för stora. Jag siktar på att använda dem utomhus där jag hoppas andelen nötningar på marken är betydligt färre och hoppas kunna få önska mig ett par rejäla(re) att använda inomhus i framtiden. Dessa rookieset är inte alltid helt optimala nej, då gick jag ändå upp ett snäpp för komforten. Så mamma – du behöver inte fråga vad jag önskar mig om tjugotvå dagar.

One Comment Add yours

  1. Nelin says:

    JAG VILL OCKSÅ HA!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.