Derby: Och på tåfronten då?

on

Den är fortfarande blå, det är den ju. Idag tog jag på gummistövlarna för att hämta på förskolan, för det har ju regnat ute. Det gick väl sådär ska jag erkänna. Det spänner och bultar fortfarande en del, men det känns i alla fall helt klart som att det hela är på bättringsvägen. Ikväll har jag planerad rullning utomhus, så det är bäst för den så att säga. Jag lär dock undvika onödigt mycket tid på tåstoppen, men hoppas kunna köra en del varv och nöta kondition den vägen. Att springa på den däremot? No way José

2014-04-04 (6 av 37) 2014-04-04 (7 av 37)Det här är jag som övar på crossovers, där man tar ett ben över det andra och samtidigt skall se till att få med sig så mycket fart som möjligt för att göra varven så effektiva som möjligt. Det kräver en hel del kroppskontroll, jag känner att jag inte alls är stark nog i min core eller rygg ännu och tappar lätt hållningen. Blicken ska också mer upp och fokuseras framåt, knäna ska böjas ännu mer för säkrare vinkling. För den där betongen vill inte min rumpa smaka på. Ska jag få mig en derby kiss får det banne mig vara från trevligare underlag.

2 Comments Add yours

 1. aaamen vad skönt det där ser ut! Galet nice att bara susa förbi som en vind genom härligt väder och landskap. Coolt.
  Hoppas tån snart mår bättre hi hi =)

  Like

  1. alfva says:

   Det är riktigt nice faktiskt, bättre blir det nog när det blir lite varmare ute med tänker jag!
   Tack, den där jäkla tån alltså – den är helt klart bättre än när jag slog den i lördags så allt som går åt rätt håll tar vi som en bra sak! 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.