Svenska Resebloggar

on

För någon vecka sen fick jag syn på att bästa Towe varit med och startat upp siten Svenska Resebloggar tillsammans med Johanna som är en nytt fynd för mig. Jag håller helt med om har saknats, det är svårt att hitta bra resebloggar och vi som älskar att resa vill ju gärna läsa liknande, så jag tycker det är ett superbt bra initiativ och kommer såklart hålla koll på dem framöver. För jag gillar ju att resa – jag vet inte om det undgått någon? Det här är ju ingen renodlad reseblogg, men om jag fick bestämma själv så skulle jag ju befinna mig på resebloggande fot betydligt oftare. Gärna ungefär jämt.

svenskaresebloggarBloggar du om resor? Se då till att gå in och kolla – läs dig fram till nya favoriter eller registrera dig (det tänkte nämligen jag göra)!

 

One Comment Add yours

  1. Välkommen till oss:)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.