Vädergudarna måste skratta åt oss

on

2013-07-09_mer_thailand (131 av 189)

Som jag lider med E, han som låg här helt utslagen hela dagen och kvällen igår. Ont i halsen, ont i kroppen, feber och ynklig. Jag var inte avundsjuk alls. Eller jo, kanske lite faktiskt, för när de där ungarna skrek så väggarna skakade innan sängdags igår kväll var jag redo att byta. Men det där halsonda är ju vidrigt och jag vill inte ha det. Haft ont i halsen däremot har jag haft sen i onsdags, men inte så illa. Bara tillräckligt för att jag inte ska våga träna (igen – ärligt talat?!) och den här gången var det väl en vettig försiktighetsåtgärd. Om han nu inte smittar ner mig i alla fall. Eller barnen.

De lovar sol till helgen och bara för det kör vi alltså sjukstuga. Vi är så himla bra på timing, eller så måste vädergudarna skratta åt oss. För ni minns väl sist vi fick sol? Då låg jag plötsligt med 39 graders feber. På ett litet roligare plan så beställde jag lite kläder igår. Till sommaren. Till mig. En bikini bland annat, från Röhnisch (via Stadium.se som har 20% rabatt till och med söndag) och shorts samt linne(n).

Sommaren. Ni känner hur fint det fräser på tungan va? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.