Derby: När jag är Bambi på asfalt

on

Jag kände mig så hurtig igår kväll när jag slängde upp skatesen på köksbordet och gearade om (älskar mitt nya tool!) till utehjul. Slängde på skydden, snörade skatesen och så drog jag ut och rensade rabatten. För nej, det där med att skatea utomhus där det lutar verkar ju vara en helt annan grej. Vad hände med att jag hade kontroll över min kropp och över fötterna? Plötsligt trampade jag ut i gräset för att stanna, fick backa på mina tåstopp och flaxade med armarna som en stackars pelikan som är för tung för att flyga.

2014_05_16

Den som än såg mig igår skulle nog starkt betvivla det faktum att jag ändå är rätt grym på skates i vanliga fall. För igår var det Bambi på asfalt. Har nog aldrig känt mig så usel som jag gjorde just då. Det här med att rulla utomhus kanske inte är min grej ändå. Det lutar ju.

One Comment Add yours

  1. Klart det är din grej det med! Övning ger färdgihet =)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.