Träningtankarna och peppen

on

Jag kan inte ens tänka mig att gå nästan sex veckor under semestern utan träning, vilket är bra. Eller, det är inte bara bra – det är faktiskt helt otroligt grymt. Min kropp mår bra på alla sätt av att röra på mig, oavsett om det är att simma i tio minuter eller att springa i tre timmar. Det senare kanske inte så troligt dock. Jag vet ju med mig själv dock att risken för att jag blir stillasittande och inte tränar alls är överhängande. För jag är lat av mig. Jag är inte heller speciellt bra på att äta vettiga saker, utan slänger gärna i mig en shake här, en påse chips där, flottiga efterrätter en timme senare och så sköljer vi ner allt med en Fanta. Inte så himla grejt. Håller jag upp träningen är chansen större att jag kan stå emot en del med maten. Fast det är ju ändå semester.

2014-02-12 (46 av 47)

Jag må ha suttit stilla förra sommaren, men på Lanzarote i februari gjorde vi inte annat än gick, gick och gick jag och den där 4-åringen.

Så börjar jag nu fundera över vad jag ska packa med mig för träningskläder, för det är i alla fall steg ett till att verkligen träna. Alla mina träningsoutfits är gjorda för hemmabruk. Inomhus. En del för vintern. Jag har ett par shorts, nämligen från Reebok som vi fick förra året på Bloggerbootcamp. Har nu två par shorts på väg hem som jag hoppas duger som träningsvarianter, med mig kommer jag ta mina helt grymma Nike Free 5.0 och så uppgraderar jag helt enkelt dem på plats i Thailand eller efter hemkomst.

Intentionen är att få till någon typ av träning minst tre dagar i veckan på semestern. Jag hoppas det blir mer än så, för att röra på sig är ju faktiskt bland det bästa som finns. Jag är bara sjukt bra på att glömma bort det längs vägen. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.