Hem ljuva hem

on

Tror ni jag kom i säng i vettig tid igår? Nej. Istället ägnade jag mig åt att chatta med långtborta barndomsvänner som jag inte träffat på många, många år och att titta på två i synnerhet urusla kärleksfilmer. Tröttheten börjar komma ikapp nu om vi säger så ja, klart värt det ändå. Men en sån här dag, när man hängt i solen flera timmar och fått bara vara så är det inte alls så tokigt ändå att varit hemma. För vi skulle varit i stugan, men fick ställa in då E blev dålig. Han har nu i alla fall kommit upp ur sängen, vilket är ett stort framsteg till de senaste dagarnas sovande. Medicin är bra skit!

Parken alltså, så himla bra ställe och nu när barnen är mer självgående är det rätt avkopplat att ändå sitta där och bara vara. Kanske bör börja ta med mig en bok för de tillfällen när Lillasytern inte hänger i gungorna. Eller som idag när hon sov i skuggan i sin nya coola vagn – BoB Revolution SE.

2014-05-17

Jag gissar på att de flesta grillar ikväll? Vi ska äta chili som vi har i frysen, tillsammans med guacamole, grönsaker och några tortillachips. Det kommer bli sjukt gott helt enkelt (om jag håller mig vaken så länge). 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.