Beach 2014: Pausen

on

2014-05-10 (3 av 13)

Vi tog en paus. En lite för lång paus. Det blev lite mycket, det var syndafloden, en förkylning och nu stackars E som blev ruskigt sjuk. Sen var det kaos på jobbet. Varje gång han behövde svälja gjorde det ont i mig eftersom jag såg hans smärta, men mirakelmediciner råder bot på det mesta. Så vi har haft en paus i Beach 2014, för jag vill klara av de 30 dagarna på ett snyggt sätt. Så imorgon sätter vi igång igen, startar om där vi slutade och kör vidare.

För jag vill se resultat, jag vet att det fungerar. Jag vet att min kropp svarar på det. Jag vet att jag mår bra av det. Upp på hästen igen, för imorgon bitti kör vi. Igen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.