Barnprylar: Inbjudan till Furuvik!

on

Vi har många stora parker i nära anslutning till oss, det är Gröna Lund inom tjugo minuter, vi har Kolmården en dryg timme åt ena hållet och Parken Zoo åt det andra. Men sen lite uppåt istället ligger Furuvik, dit tar det knappt två timmar hemifrån oss vilket också fungerar alldeles utmärkt för en utflykt.

Redan förra året blev vi inbjudna till deras invigning och vilken fantastisk dag det blev, vi hade sol, kunde titta på djuren och barnen njöt i fulla muggar. Vi hann med att besöka Äventyrsön, åka karuseller, äta god mat, testa att rida häst och mycket mycket mer innan jag tog med mig två väldigt trötta men nöjda småungar hem. I år får jag dessutom med mig E den 24:e maj och vi hoppas på att helgens strålande väder upprepar sig!

2013-05-25 (1 av 29) 2013-05-25 (2 av 29) 2013-05-25 (5 av 29) 2013-05-25 (16 av 29)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.