Barnprylar: Strandklänning från Reima

on

2014-05-11 (2 av 3) 2014-05-11 (3 av 3)

Innan sommarvärmen slog till för fullt så testade tjejerna sina nya strandklänningar Riviera från Reima, helt underbara små kreationer som kommer bli super därnere i värmen eftersom det känns att tyget är absorberande samtidigt som det andas gjort i piké. Just den här modellen är aningen liten i storlek verkar det som, för barnen bär på bilden storlek 110 respektive 92 och är i dagsläget 102 respektive 82 centimeter långa. Även om klänningen blir för kort så funkar den ju alldeles utmärkt med ett par tights under som tunika eller som t-shirt. Dessutom är plagget märkt med UV40, så just på stranden passar det extra ypperligt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.