Beach 2014: Dag 9

on

Minns ni kanske att jag visade er en tänkbar bikini från Lindex häromveckan? Oh well, ni kan fort glömma den för jag gjorde misstaget att testa den igår eftermiddag i ett provrum (ljuset därinne – döööööö) inne på butiken i Orminge efter ett besök på BVC. Det var inte långt ifrån tårar över hur osmickrande den satt på min kropp. Så himla glad att jag inte valde att köpa den osedd. Nu räddade jag mig i alla fall från ett bittert misstag.

2014-05-18 (2 av 10)Himla tur också att vi klev igång igen idag med Beach2014 utmaningen, jag började om på dag 9 som var då jag klev av sist. Lyckligtvis har inte mycket hänt (i alla fall inte åt fel håll) sen förra veckan, så jag är väldigt glad för det. Nu är det tre veckors hårdkörning som gäller för att kliva i mål på dag 30 precis innan semestern.

Saker jag har gjort idag då – jag har tränat. Med sällskap av två fyraåringar och en tvååring. Låt mig påstå att koncentrationen inte var på topp, men bättre än inget. Jag har däremot inte hunnit med att hoppa och studsa, det är ju dock så att jag har en del extra konditionsträning att ta av från tidigare, så det är ingen katastrof.

Maten? Grym. Det trots att jag fuskade och köpte färdiga kycklingsspett över disken på Coop idag. Första, men helt klart inte sista gången jag tar den genvägen. Löjligt mycket bättre än en pizza, gick att kombinera med nyttig sallad på matvete. Mätt, nöjda barn som fick pinnar och kändes bra.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.