Lite påfyllning inför sommaren

on

Igår damp mitt paket ner här hemma som jag beställde från Stadium i förra veckan, inte nog med att det var bikinin jag skrev om från Röhnisch – nejdå. Ett par shorts (okej, jag beställde två men de ena passade inte alls) och ett linne kom också med. Linnet btw tänkte jag köpa någon storlek större och lägga till några andra färger också så får bli en sväng in till Nacka Forum snart för att byta ut och så. I alla fall är jag nöjd, jag börjar ha en liten men ändock skön garderob inför sommaren. stadium_shortsstadium_soc_linne

För kläder som ger mig ångest? De tar jag inte på mig. Punkt. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.