#TBT – Jag och en väldigt liten plutt

on

Malaysia_2009 (162 av 260)

Throwbackthursday – den här bilden togs i Malaysia i januari 2010. Lilla A var precis på väg att bli 6 månader och vi hade några dagar tidigare lämnat Kuala Lumpur för en resa på semestern till Langkawi. Vi hade hyrt vår kompis Tuan och kuskade runt ön, här hade vi precis stannat på en av många små paradisstränderna i norr för att njuta av utsikten. Tidigare hade vi varit uppe med linbanan på den högsta toppen och tittat på makalösa utsikter. På kvällen vände vi tillbaka till vårt hotell på Pantai Tengah, njöt av god mat och såg den här lilla tjejen stadigt sitta själv på sängen bara sådär.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.