Bikiniguide – vad passar mig?

on

Ni kanske minns att jag letade ett tag innan jag fick tag i en sida som kunde beskriva för mig vilken bikini som ändå skulle passa mig bäst. För ärligt talat, även om jag oavsett känner mig lite obekväm i en bikini så vill jag ju ändå ha den som är mest smickrande. Så jag ville veta vilken kroppstyp jag har.

bikiniguide

Bikiniguiden hjälpte mig att förstå lite hur min kropp ser ut, jag är något av en rektangulär kroppsform. Mina höfter är så pass breda och min midja är inte så pass smal att jag kan komma undan med att vara oval. Ändå är jag lite lik en triangel med, fast kanske mest den upp och nervända om vi är helt ärliga. Eller så ser jag inte direkt skillnad på någon av de där bilderna och köpte helt enkelt en bikini som jag tyckte var rätt snygg och prisvärd. Ni får gissa er till vilket som är troligast.

Men om man är bra på att tyda sina egen kropp och placera den i ett fack, samt tycker att det är viktigt att man har precis rätt nyans på kläderna så får man ju gärna gå in där och läsa för det som står är säkert nyttigt. För mig stod det att jag skulle akta mig för färgen rosa. Det var inte vad jag läste och köpte därmed en tada – rosa bikini. Går under talesättet the mind reads what the mind wants ungefär.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.