Sommarkänslan håller i sig

on

Grymt vilken söndag vi fick till, den som inleddes med färsk frukt och frukost på sängen med en fin liten bukett blommor. Vi firar egentligen inte morsdag, jag känner inte behovet eftersom jag ju inte lever i ett typiskt förhållande som går ut på att jag sköter markservicen 364 dagar om året. Men visst är det lite mysigt ändå, det märks ju på de sprudlande barnen om inte annat.

2014-05-24_2 (10 av 13) 2014-05-24_2 (11 av 13)

Efter en lite seg start tog vi oss ut på promenad, det vankades ju röstning och vallokalen höll till i Björknäs Skola – vilket var ett ypperligt tillfälle för A att spana in vart hon förmodligen kommer gå nästa höst. Får jag erkänna att jag är lite avundsjuk, för det är en sån där gammal och gedigen skola med byggnader från 1900-talets början och som ser så mysig ut. Själv gick jag i baracker stora delar av låg- och mellanstadiet. Våra vallokaler ekade gapade nästan tomma, vi var ensamma inne för vårt distrikt när vi kom dit på förmiddagen så jag hoppas att det blev mer action senare under dagen.

Annars? Jo, men tre timmar på halt golv i Konradsbergshallen hanns med under tiden som A var på maskeradkalas hos en kompis 20 meter bort,  jag kom hem i lagom tid för att hjälpa till att trolla fram pannkakor åt tre monster (nåja, två var kanske prinsessor och bara den tredje ett monster) som var mer högt än något. Badkar, avkoppling och sen helt slut som artist. Helger när de är som bäst!

One Comment Add yours

  1. Lina says:

    Nu ligger bilden upp och länk t din blogg 🙂 Ha en hälig dag solen, kram kram L

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.