Det är så kallt!

on

2014-05-24 (31 av 56)

Den här outfiten som jag hade i lördags känns väldigt, väldigt avlägsen idag

Eller aj aj aj. Jag vet inte vilket som är tyngst, det faktum att det var åtta grader igår kväll när jag kom hem efter träningen – eller att jag återigen gjort illa foten? Helt klart är den onda foten ett stort och rätt tråkigt kapitel av gårdagskvällen, men vi ser till det positiva istället – jag lyckades köra min transitions någorlunda och har nu dessutom fått in snitsen så jag kan göra en 360 (vilket alltså är när man snurrar ett helt varv). Fick dock bannor för att jag hoppar runt, det får man ju inte, så jag får snällt öva på att trampa. Foten? Jag vet inte vad som hände. Jag vände mig om och så plötsligt bara small det till och foten vek sig under mig, det är helt klart något med den som inte är 100.

Näst sista arbetsdagen för den här veckan inleds med tidig morgon, besök på kontoret i Kista och senare idag ska jag dra mig iväg på kundbesök. Tyvärr ligger jag lite (mycket) efter inför det och måste därför vara vansinnigt effektiv idag på förmiddagen om jag ska ha en chans att smita under pekpinnarna men jag hoppas det ska gå vägen.

Jag slapp faktiskt undan en annan sak med igår, jag skulle nämligen betalt räkningar när jag kom hem sent på kvällen men tack vare att Swedbank hade driftproblem så kunde jag ju inte. Otroligt bekväm ursäkt va? Just igår njöt jag av den kan jag lova, för jag behövde nog sömnen allra mest.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.