Derby: De magiska 27

on

27

Bry er inte om klockan, den glömdes bort att stannas i upphetsningen över antalet varv! 

Ett av de absolut tuffaste grejerna att klara i derby är snabbhets och uthållighetstestet, det som innebär att man för att klara minimum skills (bland annat – herregud vad saker man ska bocka av) ska kunna åka 27 varv på tracken under 5 minuter. Idag klarade jag det på sekunden (kan hända att jag hade en meter till linjen, men det skiter jag i). Från att förra veckan klarat 24 varv som allra mest till att nu plötsligt vara uppe på 27 känns ju helt magiskt. Framförallt känns det som att det finns en rimlig chans att jag ska kunna klara det nästa tisdag när vi kör vårt test.

Om det är realistiskt att tro att jag ska klara hela testet? Njae, inte direkt. Om jag tänkte ge det allt jag har och i alla fall göra mitt bästa? Självklart! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.