Be your best convention 8 november

on

Ni ska naturligtvis få reda på vad jag har sysslat idag lite senare, jag kan nämna att jag har tittat på vår Royal Army ta sig an finländska P-town Brawlers från Porvoo (Borgå) och varit delaktig i boutet. Men jag erkänner också att jag är trött, för efter två timmars banbyggande, en timmes uppladdning och så matchen i sig så är jag nu hemma med små sköningar som också var på sitt första bout. 

När jag kom hem och öppnade min mail möttes jag av nyheten att jag vunnit en plats till Be Your Best Convention den 8 november på Stockholmässan. Det är såklart grymmaste Träningsevent med Mela och Uppochhoppa  som ligger bakom anordnandet av dagen och jag är säker på att det kommer bli alldeles fantastiskt, för de kan det här med att få ut det bästa av sina deltagare. beyourbest beyourbest2

Imorgon, den 1 juni öppnar anmälningen och jag är väldigt spänd över att se hur dagen kommer se ut. Kommer du cokså? 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.