Tekniska problem

on

Jag och siten har lite tekniska problem så pass att det inte verkar fungera att köra wordpress via telefonen. Det försvårar såklart för bloggande till fots, det innebär att jag hör av mig mindre än vanligt. Men här är jag just nu i alla fall. 

2014-05-24 (24 av 56)

Tidigare i veckan var det kallt. Mösskallt. 

Det lovas solsken idag, men vi har det tråkiga arbetet att ta itu med som innebär städning av lägenheten. Den har så att säga förfallit en del under sjukdomar, hektiska dagar och njutning av sommar. Tvätten är vi snart ikapp med, men alla dessa saker som har en tendens att hamna överallt (där de inte ska vara) och kläder som ska vikas, golv ska skuras och rum ska vädras.

Lagom till eftermiddagen hoppas jag att vi är klara och kan ta oss ut på utflykt! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.