Nedräkning: 10 dagar kvar

on

2014-02-12 (7 av 47)

10. T i o. Tio ynka dagar och jag börjar känna paniken inför semestern. Som inget är förberett för (nu syftar jag på jobbmässigt). Annars är vi på banan ganska bra, idag har jag bland annat samlat ihop alla typiska sommargrejer som ska med (simglasögon, armpuffar, cyklop) och inventering av sommarkläder är gjord. För barnen. Väskorna är i alla fall framplockade och vi känner oss på banan.

Kvar att göra:

  • Reseapotek, komplettera med febernedsättande, plåster, nässprey
  • Solskyddsfaktor åt oss vuxna, barnen har för någon/några veckor
  • Linnen/tishor åt mig och E

Jag är inte riktigt säker på hur många ombyten som kan tänkas behövas. Såg att en tjej på instagram som åker en dryg vecka efter oss och ska vara borta en månad med sin familj kör på en veckas ombyten. För egen del känns det lite snålt, dels för barnen som inte kan vara rena i tre sekunder och dels för att jag gillar variation. Men när det är mitt värsta problem så känns det ändå rätt så bra erkänner jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.