Det blev en rätt fin dag

on

Vet ni? Igår blev ändå en riktigt bra dag. En fin dag, för tröts sömnbristen, trots huvudvärken, trots illamåendet och trots att jag knappt orkade stå på fötterna framåt kvällen så tog jag mig iväg på träningen, jag körde skiten ur de där 27 varven (igen med ca 0,1 sekunds marginal) och jag kände mig bra. Sen kom jag hem, vi åt en trevlig och sen middag, jag hann jobba ikapp några timmar inför den här dagens återigen VAB.

2014-05-24 (18 av 56)Det är lite så just nu att vår att göra lista växer sig längre och längre, men vår tid blir bara knappare och knappare. Det kommer ju lösa sig, sen ska jag vila upp mig i nästan sex veckor. Utan stress. Utan måsten. Så det gör inte så mycket, men den här kommande veckan kommer handla om tidsoptimering på ett eller annat sätt.

Ett måste innan resan är att få ordning på den här hårfärgen, på hårlängden och dessutom gärna hinna shoppa några fler tröjor. Det behöver jag. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.