Nedräkning: 7 dagar kvar

on

Exakt nu om en vecka är vi förhoppningsvis på väg från Amsterdam vid den här tiden, en timmes väg närmare Asien och vår destination. Om förra året var en ganska lång och rätt irriterande resa (syftar då främst på de många timmarna på Pekings flygplats) så känns årets som mer överkomlig med kort transfer på Schiphol innan KLM ska få ta oss till Bangkok. Där är det några timmars väntetid innan vi kan boarda mot Koh Samui.

Det ska bli intressant att få flyga direkt till ön i år, förra året åkte vi ju via Surat Thani (från Don Muang) och därifrån buss ut till Donsak där vi tog båten över till Nathon. Den resan gör vi kanske om på väg hemåt, men det tar betydligt fler timmar än att bara ta en flight. Nu ville vi inte heller stanna i Bangkok (kanske är tur med rådande situation) och tar oss direkt iväg.

2013-06-15 (8 av 17)Jag gav mig på och tittade en väderprognos. Det borde jag inte gjort, för det ska ju tydligen regna nu i två veckor. Minst. Å andra sidan var prognosen hela förra sommaren med ett stort åskmoln, så man vet ju aldrig vad som är sant och vad som är inte. Fast första veckan var det mulet. Mest hela tiden. Det var alldeles galet bra ändå. 

One Comment Add yours

  1. Härligt att ha en sån resa att se fram emot! Och väderprognoser är fel för det mesta tycker jag 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.