Derby: Dags för Minimum Skills test i Gustavsberg

on

minskills

Ikväll är det dags, första gången på minimum skills test. Det är nämligen inte som något annat prov, man förväntas inte klara av hela testet på en och samma gång (inte ens säkert att man kör hela beroende på hur många som dyker upp). Däremot är det en fin liten fingervisning till hur saker är och vad man behöver jobba på. För det är nämligen så att man kanske tror att man är rätt grym på en sak, så fungerar det egentligen inte alls. Eller så gör man omedvetet fel. Sånt sysslar nog jag med hela tiden, för jag gillar ju som ni vet att ta lite kortare vägar. Behöver jag inte kämpa så gör jag det inte. Med andra ord behöver jag verkligen någon som kommer och pekar åt mig vad jag ska träna på. Som jag inte gör bra nog.

Däremot om någon kommer idag och säger till mig att aktivera maglåset kommer jag skrika. För min mage är så svullen av mensvärk att det blir ett gissel att ens ta på sig byxor. Än mindre spänna några muskler. De står liksom ut. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.