Kommer vi iväg nu då?

on

2014-05-24 (54 av 56)

Lilla A på en bra dag. Idag står hon inte på fötterna igen. 

Bra fråga, ännu bättre blev den imorse när stackars A vaknade med magont. Igen. Vi var ju hos magdoktorn där hon gått på undersökningar sen strax innan hon fyllde tre och trots flera omgångar med kräk i höst/vinter igen så fick vi rådet att fortsätta medicineringen som tidigare. Det fungerar ju inte, vi har svårt att hitta rätt och den som lider är A. Så idag när hon återigen vaknade med ont i magen och var precis sådär loj som jag själv blir när magen säckar ihop var jag knappast förvånad. Men det måste släppa snart, det här håller ju inte.

Idag håller vi alltså stängt för kräk. Förhoppningsvis magtjafsrelaterat kräk. Men ändå, det var knappast vad jag hade tid eller lust med dagen innan tänkt avresa. Är det något annat lär vi märka det och då kommer det ju inte bli aktuellt att åka imorgon oavsett. Vi får se vad som händer, det vet man aldrig….

One Comment Add yours

  1. Ullrika says:

    Den där sista hysteriska stressen när det dyker upp väntade eller oväntade krämpor, den tar på ork och glädje. MEN! Nu kom ni ju iväg och har det alldeles underbart som jag kan läsa mig till!! NJUT nu av ledighet och värme och varann, ska bli så jäkla spännande att följa er resa!

    KRAMS!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.