Hotellflykten

on

Sen i förrgår är vi tillbaka i Lamai, vi lämnade efter våra tre bokade nätter i Chaweng eftersom boende i vår budget innebar ett rätt stort avstånd till stranden. Le Murraya var trevligt, men att behöva lyssna på thaiboxning två av tre kvällar räckte, frukosten var riktigt usel. Så, vi hamnade här i centrala Lamai igen på Coconut Beach Resort som visade sig vara betydligt sämre än det betyg det fått via både tripadvisor, agoda och booking. Surt sa räven, men lyckligtvis har grannbaren Cocoe varit räddningen och här är lagom just nu. Idag flyttar vi vidare till Lamai Wanta där vi bodde förra året, för att det helt enkelt verkar vara ett grymt alternativ.

20140705-064240-24160644.jpg
Igår kväll åt vi på matmarknaden (den lilla uppställda) igen och det var så grymt gott! Restauranger är ärligt talat lite överskattade med barn, det är roligare och trevligare att handla direkt ur vagnar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.