Bikinis och bling

on

Jag är ingen shoppare i länder som dessa, tycker tyvärr det mesta är krafs – men däremot gillar jag bikinis. Älskar bikinis. Man vill ju ha omväxling och så. Häromdagen hittade jag dessutom ett par armband som jag kände att jag måste ha och vips var armen färgglad igen.

20140706-081753-29873467.jpg

20140706-081753-29873748.jpg
Igår kväll var dessutom jag och Ida ute och fick våra naglar fixade, det tog sin lilla tid eftersom min tjej råkade måla fel och slutligen fick ta hjälp av sin kollega – rabatt fick jag och bra blev det! Nu saknas bara någon mer bikini, så känner jag mig rätt nöjd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.