Internet? No have! Typ

on

Om vi nu är på det bästa hotellet hittills är det tyvärr också det med mest instabilt internet. Så pass att jag inte ens får upp datorn, så nej – förvänta er inga stora inlägg från mig än på några dagar tyvärr.

20140708-074134-27694172.jpg
Just nu har jag en liten dipp, min kropp jävlas lite med mig. Det var en luftvägsinfektion som började allt, afteblåsor i munnen som följde. Sen kom mensvärken stormande och följdes av herpesblåsor på läppen. Igår kväll slog dessutom bihålorna till och började värka något oerhört. Så, igår kväll kapitulerade jag för några timmar, efter att känt mig svimfärdig innan middagen blev jag illamående när jag kände grillos och backade till hotellrummet.

Förresten är det ju lustigt det här med mens och alla åkommor. Just herpesblåsor får jag numera bara i samband med mens, det är även just då som min IBS blir som mest påtaglig.

Nu lät kanske det där jättedeppigt, men det var inte alls meningen. Jag är så jäkla glad över de friska veckor vi haft, för alla galet bra dagar vi fått och för all tid tillsammans. Vi har inte bråttom hem, även om vi inte är på någon liten paradisö har vi det fruktansvärt bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.