Derby: Att äntligen få rulla igen!

on

Ikväll ska jag få göra något som jag inte gjort sen den 10 juni, det vill säga dagen innan vi åkte till Thailand. Fast i ärlighetens namn rullade jag inte speciellt mycket då heller, jag stod mest stilla och väntade på min tur. Vi hade nämligen minimum skills test och det mesta gick ut på att vänta, vänta och vänta. Så blir det ju när det är många som vill bli bedömda.

Hur det gick? Sådär ärligt talat, jag missade på en del punkter där jag trodde att jag var safe som att kunna stanna ordentligt. Eller njae, jag vet ju att jag är bättre på fart än att stanna. Men transitions (att kunna vända åkriktning i farten) var jag rätt säker på att sätta. Istället visade det sig att  jag vänder åt fel håll (eller använder fel fot) och därmed fick blankt papper på alla de övningarna. Frustrerande, men bra att veta vad jag ska jobba på.

Däremot klarade jag något jag faktiskt inte riktigt vågade tro, jag klarade nämligen de förbannade 27 varven. Inte nog med det så var jag och nosade på 28 (med en knapp meter bort). Så freaking jäkla great!

atomboomNästa vecka hoppas jag få premiärrulla på mina alldeles nya och grymma Atom Booms som Elin plockade upp på SM i Borås när jag roade mig på en strand. Fetlängt på den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.