En liten konstpaus

on

2014-07-20_1 (15 av 30)Så blev det tyst här i några dagar, inte så mycket för att jag inte haft tid utan mer för att ibland tappar man bara lusten. Precis så blev det nu, då är en paus en bra sak. Efter en vecka på bortaplan är barnen nu hemma, vi har hunnit med några dagar i Nora med lek och bus. Dessutom hann vi i fredags med att ta en liten kryssning på Mälaren till Drottningholm med middag på m/s Carl Philip.

Imorgon vankas vardag här igen med barn som ska till förskola, med tider som ska passas och träningar som ska hinnas. Bara några dagar dock, för sen ska de få åka ner till farmorn i St Annas för några dagar. Vi hoppas på lika strålande väder då som nu! Tydligen har det regnat lite överallt idag, vi lyckades visst undvika allt vad heter oväder och åkte från soligt Nora till vackert Stockholm, dock med köer tack vare regnvatten i tunneln.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.