Inredningsdrömmar

on

Vet ni hur vuxen man känner sig när man lägger planerna av en weekend på bortaplan med bara sin karl och istället koncentrerar sig på att piffa upp lägenheten? Precis så faktiskt. Den här lägenheten är sliten, ytskikten är under all kritik i flera rum och golven ska vi inte ens prata om. Men sånt är livet i hyresrätt, så vi får helt enkelt bita ihop och fixa det vi kan. Vilket ändå är en hel del, eftersom det främst är vit färg som krävs ska det nog lösa sig. Dessutom, vi bor ju fantastiskt bra och så.

hall_mioSå, när barnen åker bort i helgen struntar vi i att passa på att resa bort. Istället tar vi fram myskläderna, färgrollers och tejp. Fast borde hallen vara vit? Och hur får man den att sluka mer – utan att få den att kännas trång? Hur förvarar man alla barnens saker så att de är tillgängliga – men inte är precis all over the place? De här tre dagarna vi får, de kommer inte räcka men det får i alla fall bli en början, inredningsdrömmarna får bli ett återkommande tema så att vi äntligen får ordning någon gång. Jag menar, reser gör vi ju alltid annars.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.