Att bygga en Elfa-vägg

on

Redan igår började jag pilla och mecka med vår hall, jag är inte nöjd som den är idag nämligen eftersom allt bara hamnar på ett och samma ställe och vi liksom “rakar” ner allt i en låda. Dessutom saknar jag en spegel. Vet ni hur handikappad man är hemma utan en vettig helkroppsspegel?

Men det är ju inte bara hallen som lider vissa brister direkt, barnens rum har också fått stryka på foten ordentligt och nu när Lilla A mest vill sitta vid bordet och rita/skriva/leka de få stunder hon är stilla på dygnet så vore det kanske inte en dålig sak att ordna med någon typ av skrivbord (som de båda kan använda). Samtidigt behöver vi få till förvaring, vilket gör att ett Elfa-system kanske inte vore sån dum sak, den går ju att höja vartefter barnen växer och konsollerna kan flyttas bäst man vill under tiden.

Så, jag hittade lite inspiration. 

elfa elfa2Det lutar åt att vi faktiskt gör iordning ett skrivbord och förvaringslösning som löper över en av deras väggar (troligtvis sovrummet). Fast fortfarande behöver hela hemmet rensas, för hur kan vi ha så mycket saker? Jag. blir. tokig.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.