Mycket vill ha mer

on

Jag vet att jag inte får klaga, jag vet att det är dumt att klaga. Men herregud så dumt det är att jobba när det är fint väder. Så. Speciellt när det egentligen inte finns sådär jättemycket att göra eftersom min kund är på semester och jag därmed mest rensar och påminner mig om det som hände under våren. Jag vill ju så mycket, jag vill njuta av den underbara värmen som Sverige bjuder på, jag vill få bada, jag vill hänga med barnen på stranden, jag vill äta grillmiddagar och jag vill framförallt aldrig vara inomhus.

Ändå är det precis det jag är, ganska många timmar per dag eftersom jag dels ska jobba och dels sova. Däremellan försöker jag ta mig ut, men det känns som att det inte räcker, mycket vill ha mer. Som med allt annat. Fast ändå, vilken fruktansvärt mysig sommar det är och har varit. Om fyra veckor sitter jag och tjejerna på ett plan till Grekland, de vet inte ens om att de ska få åka än. 2014-07-10 (18 av 50)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.