Barnprylar: Skaljacka från Reimatec och rabattkod

on

Vad passar bättre än att passa på att handla barnens kläder på rea nu när jag ändå är hemma och vilar upp mig idag? Lillasystern har lite storleksproblem, hennes mage tar upp alldeles för stor plats gentemot hur liten hon egentligen är och därmed har hon redan vuxit ur vårt skalställ från McKinley i storlek 90. Idag gjorde jag en chansning och beställde hem skalkläder i storlek 98 till barnet från Reimatecskaljacka_reimatec

Jag handlar de flesta ytterkläder åt barnen till nedsatt pris, är gärna ute i förväg och i år missade jag lite det. Så nu hade jag bara tur att det fortfarande fanns något kvar billigare. Vintern är tack och lov redan ordnad, där har vi kläder kvar från förra året även om det ska kompletteras med lite skor, rejält med handskar och mössor. Udda tanke just nu dock.

Så himla glad blev jag också nu när jag letade igenom skräpkorgen för att tömma på mail och hittade just en rabattkod på Reima. Ange alfva i kassan så dras 10% av på er order (gäller även på redan nedsatta varor) – toppen! 

One Comment Add yours

  1. Haha, stor igenkänning med magen där! Samma problem med denna lillasystern… Allt under 104 kan man glömma.
    Älskar Reima!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.