Min nya datorväska

on

2014-07-20 (26 av 45)

Vad säger ni om min nya jobbväska? En “Mulberry” från MBK. Lyxen att den kom med en innerväska (hej necessär!) och att min laptop passar alldeles perfekt inuti. Färgen är inte för alla, men den är definitivt för mig! 

Det var en himla udda men ganska skön känsla att plötsligt befinna sig på kontoret igår. Hade inte kunnat drömma om att jag faktiskt saknat mina kollegor så pass mycket som jag gjort. Vi arbetar tyvärr väldigt spritt, jag är fortfarande betydligt yngre än de flesta men de tillför ju ändå något sådär i vardagen som jag nog behövde efter den här långa (men galet härliga) sommaren. Enda nackdelen är ju bara det där med pendlingen, men det får helt enkelt ge sig. Snart vill jag dock se en framtida plan för Slussen, för något säger mig att kommunaltrafik från Nacka kommer bli ett helvete (liksom Skurubron är vår enda landlina är Slussen vår enda destination) när ombyggnationerna drar igång på allvar.

I alla fall, jag var effektiv – en känsla jag nästan hade glömt. Trots strulig dator, trots kaos runtomkring och trots missade deadlines har jag en fin känsla i magen inför dagen. När jag ska vara på kontoret igen. Fast allra mest har jag nog en fin känsla tack vare den grymma sushin jag fick på lunchen, herregud som jag längtat!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.