Ett av mina guilty pleasures

on

Ni vill inte veta vad jag sitter med just nu, men jag kan avslöja att det har med rutiner och processhanteringar att göra. En utbildning som skulle vara på en arbetsdag fick jag informerat, men då jag sitter lite på dubbla roller var jag tvungen att gå två olika steg och därmed är det helt vansinnigt mycket materiel att läsa sig igenom. För att inte tala om att förstå, för det gör jag knappast. Det är fruktansvärt språk där de vrider och vänder på ord tills dess att man vrickat tungan och därmed kryssar i fel alternativ på testen. Frustrationsnivån är monumental och jag har ärligt talat mest lust att skrika, för som det ser ut nu har jag minst ett tiotal ytterligare test (och information) att ta in, deadline runt hörnet och ja, semesterhjärna fortfarande het in action.

Så, för att muntra upp mig kör jag seriemaraton i bakgrunden. Det får absolut inte vara något alltför bra, det skulle ju störa min koncentration i pluggandet men 90210 kvalar definitivt in under mina guilty pleasures tillsammans med alla andra tonårsserier därute. Himla skönt ändå att ha lite ögongodis i närheten när jag blir sur. För jag sa att jag var frustrerad va? Jo. 90210

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.