TV-tajm

on

2014-08-10 (1 av 16) 2014-08-10 (2 av 16) 2014-08-10 (3 av 16)

Samtidigt som barnen fick ommålat i det där lekrummet där nere så såg vi äntligen till att fixa till med deras tv. Jag tycker inte att de har saknat den, men det är smidigt att kunna sätta på en film då och då när de känner att de vill titta på något. Slötittande kan de däremot glömma, för vi har ingen antennkabel på nedervåningen.

I samband med den här mini makeovern av hemmet så såg vi till att införskaffa oss en borrhammare från Clas Ohlson, dels för att vi inte kan fortsätta låna av släkt och vänner så fort vi ska göra ett hål i väggarna (vår lägenhet är bara betong känns det som) och dels för att vi helt enkelt gärna behöver göra saker direkt för annars blir de inte av. Så många hål som vi nu fick göra för diverse hyllor, bokhyllesfästen och speglar så har den ju nästan betalt sig själv den där stora muskelmannen. Helgens projekt ska bli att få fram bilder att framkalla som vi kan sätta upp i trappen, för ramar hade vi visst redan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.