Hatten av till mig!

on

I veckan fick jag reda på att den utbildning jag var tvungen att slutföra innan idag inte alls var på de moduler som vi trodde, utan jag hade mer än dubbelt så mycket som skulle göras. När jag då första dagen fastnade på ett kapitel som istället för de utlovade 60 minutrarna snabbt tickade upp mot 240 ville jag bara gråta av frustration.

Men vad hjälper det? Utbildningen var ju tvungen att slutföras, jag var tvungen att kunna ladda ner mina certifikat så det var ju bara att köra vidare. För trägen vinner som de säger och slutligen hade jag minsann memorerat alla alternativ för att klara mig igenom det tuffaste testen av de andra. De sexton andra modulerna bara flöt på och efter två sena kvällar (och massa dagtid) var jag äntligen klar.

2014-08-10 (9 av 16)Nu ska vi bara köra dagens race med – sen tänkte jag köra fredagsmys med rull utomhus! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.