Söndagslunk

on

2014-08-10 (11 av 16)

Mitt i en fullspäckad helg får jag äran att vakna tidigt en söndag, bara hänga i soffan några timmar och mysa med två spralliga barn. Snart ska jag slänga på mig kläder och ge mig ut på en liten träning, barnen ska åka och fira en viss Stina som fyllt 5 år. Helger är ändå bäst, helt utan protest måste jag erkänna. Förra helgen körde vi mini-kräftis hos grannarna, den här helgen hade vi vänner på besök och nästa helg? Jadu. Då ska jag packa.

Men idag, idag ska jag bara ägna mig åt att träna och planera maten för kommande vecka. Bara. Jag ska inte ens öppna jobbdatorn, vilket jag fått göra varenda kväll hela veckan för att ta mig igenom de utbildningar som höll på att få mig att slita mitt hår. Här på andra sidan är allt mycket trevligare. Mindre ångestfyllt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.