Bästa lunchshoppingen!

on

Det är ju faktiskt ganska kul att kunna säga att man tränat sönder sina kläder. I alla fall om man verkligen gjort det, eller snarare tvättat sönder eftersom de är välanvända. Jag har två par träningstights som går i graven nu, det ena paret köptes på Åhléns för sisådär en fem, sex år sedan och har använts flitigt i alla fall under de perioder där jag tränat hårt. Det andra paret var från Adidas och har väl tyvärr aldrig riktigt haft den där kvaliteten som man skulle kunnat önskat.

Så idag, när jag ändå sitter hemma har jag gjort bäst lunchshoppingen, nämligen online. Middagsfrid fick stå för delen som involverade mat och Röhnisch står för min nyinköpta träningsoutfit. Nu ska bara kompletteras med betydligt billigare inköp, för hur roligt det än är att handla så kostar det galet mycket pengar.

Bästa köpet? Lär vara den där tröjan. Jag kommer behöva ett par såna, för jag minns hur mycket jag frös i våras efter träningar och inte hade något vettigt att stoppa på mig. Fleece gör ju liksom inte jobbet, så jag måste titta efter alternativ. Snälla – kan inte Houdini ha en rea snart?

Inköp – Keyla Shape Tights, Jamila Sweat Jacket, Lola Racerback och Nicole Sport-BH – allt signerat Röhnisch

röhnisch_höst

2 Comments Add yours

 1. Ullrika says:

  Den där tröjan var bra på så vis att den saknar luva, har skitsvårt att hitta dragkedjströja utan luva?! Hittade en på gekås, men den är i fleece… plus att den inte är skitsoj men funkar hemma såklart.

  Jag har problemet att mina träningsbrallor blivit för stora. De kanar ner när jag jobbar och det är sjukt irriterande att dom inte sitter kvar som dom ska. Nu fick jag nys om ett par från Intersports egna märke som kramas. Kostade inte mycket heller (jämfört med “märkeskläder”), men jag hittade ett par långa tajts på H&M i våras iofs och dom kostade bara 250 eller 300 tror jag?

  Du, du får nys på rea på Houdini måste du hojta! Älskar deras kläder!

  Like

  1. Ämma says:

   Ja, jag har egentligen inga bra men behöver riktigt vassa för träningen eftersom jag blir så kall efteråt. Men svårt är det!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.