Den där sjukt stora fjärilen i magen

on

2013-09-20 (12 av 22)

Från vår resa till Side 2013

Jag erkänner att det finns en (inte så liten) detalj som framkallar en hel del ångest hos mig inför den stundande resan med barnen. Det gäller om någon av dem (eller värsta scenariot – jag) skulle bli sjuka, om vi blir strandsatta på rummet eller ännu värre måste uppsöka sjukhus. Hur roddar man allt sånt? Själv? Eller om min IBS slår bakut under resan. Den detaljen vill jag inte ens tänka på, för återigen var det ju det här med överfulla charterplan och minimalt antal toaletter (ni som minns resan till Lanzarote förstår min tanke).

Men, det finns en liten detalj som i alla fall får den värsta stenen att släppa från mitt bröst. För med på planet visar det sig att en kollega med familj befinner sig. Ingen jag umgås med, ingen som ska behöva stå ut med oss i en vecka. Men om något skulle hända är det ändå förbaskat skönt att veta att det finns någon som i alla fall skulle kunna hjälpa till med att exempelvis handla några brådskande saker eller hjälpa till om det krisar. Hoppas jag i alla fall, jag håller dock tummarna stenhårt för att vi inte behöver ta reda på det.

One Comment Add yours

  1. Ullrika says:

    Det kommer gå asabra! Tro mig, jag hade alla dina tankar gånger tusen… men, det jag gjorde (och jag brukar göra eftesom det lugnar mig) var att kolla upp sånt som telefonnummer till en lokala läkare jag snokade fram fått bra omdömen. Nördigt? Joo… men lugnande, som sagt 🙂

    Jag hade jätteproblem att kommentera hos dig. Jag var tvungen att ändra inställningar temporärt och uppdatera. Ett känt problem du hört om?

    Tjo!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.