Matkoman och godismonstret

on

2014-08-02 (1 av 8)

 

Har ni ett favoritgodis? Ni vet som ni bara kan bli galet sugna på? Jag har ostbågar som min akilleshäl (och Cola Zero) men ibland blir jag så vansinnigt sugen på lösgodis så jag skulle kunna klättra på väggarna. Det gjorde jag faktiskt i Berlin i våras, min mage kraschade och vi blev fast på hotellrummet några timmar (dimor – jag älskar dig) i väntan på bättre tider. På kvällen när vi hade varit på en långpromenad och tittat på Historiska Muséet samt ätit en magisk vietnamesisk middag blev jag så vansinnigt sugen på lösgodis att jag höll på att bli tokig. Nåt godis blev det såklart inte, för hur mycket den staden har att skryta om i övrigt så är det definitivt inte något mecka för smågodis.

Så, för att inte falla för frestelsen ikväll har jag försatt mig själv i en lämplig matkoma efter avslutad träning. Klockan är snart redan läggdags och jag är så pepp på morgondagen, för jag har massa bra trådar ute på jobbet som jag hoppas kunna följa upp på under morgondagen och sen ska hösten vara igång. Lägligt nog tills dess jag går på semester igen, så man får börja om från början igen. Men vad gör det?

Ute i köket luktar det just nu himmelskt eftersom E har gjort sin magiska lasagne. Den är inte till oss, jag fick snällt äta köttbullar istället och bara tråna efter en bit. 

2 Comments Add yours

 1. Helen says:

  Jag gillar dom flesta sötsaker men blir sällan sugen på chips och dyl.
  Men just lösgodis kan man bli så där grymt sugen på. Så köper man alldeles för mycket och sätter i sig och sedan är man inte sugen igen på ett tag.
  Ha en fin dag
  Kram

  Like

  1. Ämma says:

   Fast det där förstår jag inte alls, att inte bli sugen på länge? Nej nej. till nästa dag kanske.. 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.