Pendlingsmode

on

Imorse tog det emot något fruktansvärt att gå upp ur sängen, såna morgnar som man önskar att man bara kunde stänga av larmet och dra täcket över huvudet. Egentligen var inget fel, jag var bara trött. Till slut masade jag mig upp, men var såklart senare än vanligt och var så himla glad att hinna fram till kontoret på under en timme (i rusningstrafik!) att jag faktiskt struntade i att det regnade på mig. Dessutom var jag sådär vansinnigt effektiv och hade kul på jobbet, jag har ju oftast det när jag väl tar mig till kontoret. Det som är alldeles för långt bort. Kista är som en annan värld ju.

2014-07-20 (24 av 45)

I somras såg jag till att vara riktigt semestrig med armen full av armband, som jag saknar nu! 

Nu har jag hämtat hem två nöjda och glada ungar från förskolan, de har alltid mysstund när jag hämtar vilket känns sådär härligt (för ja, mina är bland de fem sista barnen). Själv ska jag skynda mig att lufta lite skydd, äta en mellanmålssmoothie och göra mig redo för kvällens träning.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.