Höstweekend i Europa?

on

2014-03-27 (4 av 30) 2014-03-27 (5 av 30) 2014-03-27 (12 av 30) 2014-03-27 (15 av 30)

I slutet på oktober firar jag och E helt galna tio år tillsammans, jag har redan sett till att skaka fram barnvakt åt barnen så allt som saknas nu är en liten resa åt oss för att njuta. Vår weekend till Berlin i mars var ju helt fenomenal (den kan du läsa mer om här) och jag skulle inte alls klaga på att få en lika härlig resa.

Egentligen skulle jag vilja åka till Istanbul. Eller Lissabon. Kanske Madrid. Främst för att här finns i alla fall en liten chans att värmen fortfarande lever kvar (det var lite för kyligt i Berlin för min smak i mars) men också för att hur jag än vrider och vänder på det så lockar alltid havet.  Fast inte rimligt just nu, vi har alltför lite tid för att jag vill slösa det på flygresor. Så vart ska vi åka? Jag har aldrig varit i London, jag har missat Prag, Budapest var jag senast i för en halv livstid sen. Amsterdam ska ju vara grymt. Tyskland känner jag ingen lust till just nu.

5 Comments Add yours

 1. Berlin vill vi också åka till! Budapest är fint, och Amsterdam skulle vi vilja se mer av! Men kan förstå att södra Europa lockar för värmens skull. Vi skrev ett inlägg med några tips, men det finns också många bra tips i kommentarerna: http://www.freedomtravel.se/2014/08/10-spannande-weekendstader/

  Like

  1. Ämma says:

   Toppen, ska genast kolla in! 🙂 Jag måste lära mig att nöja mig med att det inte alltid är varmt när man reser. Men det är svårt att komma över den tröskeln.

   Like

 2. Utan att tveka skulle jag säga Istanbul, men vill man inte åka så långt så röstar jag för Budapest och Amsterdam – båda är riktiga pärlor! Och Budapest ligger väl lite längre ned, eller? 😉

  Like

 3. Aniika says:

  Det finns ju sååå många bra alternativ! Såklart alla de du redan nämnt, men jag tipsar också om södra Portugal. Kanske Malta är något? (Har inte varit där. Än.)

  Hur som helst, väldigt angenämt problem ni har att välja resmål! 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Otroligt angenämt! Just nu väger vi ändå mellan Amsterdam/Prag och London. Vart det blir i slutändan får vi se!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.